Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan yüzüğü düşürmek

Rüyada nişan yüzüğü düşürmek

Rüyada nişan yüzüğü düşürmek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada nişan yüzüğü düşürmek gördüyseniz:

  • Seyahat sayınızda veya işle ilgili veya özel ilişkilerinizle alakalı yaptığınız ziyaretlerde artış var.

Rüyada nişan yüzüğünü düşürmek yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine inanılır.

Rüyada nişan yüzüğü düşürmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın nişan yüzüğü takmak maddi gücünün artacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi nişan yüzüğünü görmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine yorulur.

Rüyada erkek nişan yüzüğü görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, mevki kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada nişan yüzüğünü değiştirmek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına alamet eder.

Rüyada nişanlan yüzüğü takmak yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğü satmak fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments