Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlanıp yüzük takmak

Rüyada nişanlanıp yüzük takmak

Rüyada nişanlanıp yüzük takmak tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, sıkıntılarının geçeceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nişanlanıp yüzük takmak gördüyseniz:

  • Uzun vadede kazançlı olabilecek yeni bir işle ilgili çalışmalara başlayabilirsiniz.

Rüyada nişan yüzüğünü takmak ticaretin büyüyeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret eder.

Rüyada nişan yüzüğü takmak dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine yorulur.

Rüyada gümüş nişan yüzüğü takmak itibarın ve makamın yükseleceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü takmak gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına delalet etmektedir.

Rüyada altın yüzük takmak nişanlanmak yüküne ortak olacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın nişan yüzüğü takmak her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, dişe diş savaşacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzük takmak nişanlanmak işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada nişanlanmak altın yüzük takmak sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, hayırlı bir işe başlayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments