Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah minare görmek

Rüyada siyah minare görmek

Rüyada siyah minare görmek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına delalet eder.

Rüyada siyah minare gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden ya da ani cevaplar vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada siyah minare görmek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, doktordan doktora koşturacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada minareden ezan okumak zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına delalet eder.

Rüyada çift minareli cami görmek fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok minare görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, tövbe etmeden vefata, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada minareden düştüğünü görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada caminin minaresinin yıkıldığını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada minareye sarılmak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına yorulur.

Rüyada minare yaptırmak büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, mutsuz olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments