Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minareden düştüğünü görmek

Rüyada minareden düştüğünü görmek

Rüyada minareden düştüğünü görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, büyük tartışmalar yaşayacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına işarettir.

Rüyada minareden düştüğünü gördüyseniz:

  • İlerlemenizi resmileştirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada minareden düştüğünü görmek borçların kapanacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine alamet eder.

Rüyada cami minaresinin yandığını görmek maneviyatının çökeceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada çift minareli cami görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına delalettir.

Rüyada minarenin eğildiğini görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine yorulur.

Rüyada minare inşaatı görmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil minare görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada minare alemi görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, bununla yüceleceğine inanılır.

Rüyada minareye sarılmak geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments