Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok minare görmek

Rüyada çok minare görmek

Rüyada çok minare görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada çok minare gördüyseniz:

  • lş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Rüyada gökyüzünde minare görmek sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, bunalımlı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada caminin minaresinin yıkıldığını görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıkılan cami minaresi görmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada yıkılmış minare görmek yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine delalet eder.

Rüyada caminin minaresini görmek mutluluk ve saadete, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada minare kandili görmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada minare şerefesi görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz minaresi görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, bereketli günler geçirileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments