Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada caminin minaresinin yıkıldığını görmek

Rüyada caminin minaresinin yıkıldığını görmek

Rüyada caminin minaresinin yıkıldığını görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada caminin minaresinin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Hiçbir şeyi şansa güvenerek çözmek kolay olmayabilir.

Rüyada yıkılan cami minaresi görmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, kazancın artacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cami minaresinin yıkılmasını görmek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada caminin minaresinin yıkıldığını görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, kazancın düşeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada depremde minarenin yıkıldığını görmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıkılan minare görmek iyi gelir getiren işler yapılacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada minarenin yıkıldığını görmek güvensizlik duymaya, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada minare yıkılmak sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada minare yıkılması görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments