Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minare yaptırmak

Rüyada minare yaptırmak

Rüyada minare yaptırmak kendisine olan güveninin artacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada minare yaptırmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda bazı işaretleri doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada yamuk minare görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına işarettir.

Rüyada minare devrilmesi görmek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada minarenin yükseldiğini görmek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıkık minare görmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, diplomalı kimse olacağına işarettir.

Rüyada yıkılmış minare görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, çok mutlu olunacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına rivayet eder.

Rüyada minarede ezan okumak kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine tabir olunur.

Rüyada evin üstünde minare görmek maddi olarak zarar edileceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada ay ve minare görmek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments