Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minareye sarılmak

Rüyada minareye sarılmak

Rüyada minareye sarılmak yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına tabir olunur.

Rüyada minareye sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler, siz onların yerinde olsanız, sizin davranmayı seçeceğiniz yönde davranmayabilirler.

Rüyada minareye sarılmak herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, akıllı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada minarenin sallandığını görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, hasretliğin biteceğine, şartlarının da zenginleşeceğine yorulur.

Rüyada minare yıkılmak çok hayırlı işlere atılacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini minarede görmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada devrilmiş minare görmek daima afiyette olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada minarenin yıkıldığını görmek borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, bazı adımlar atacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yüksek minare görmek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, ailesini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada iki minare görmek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments