Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi lokum yemek

Rüyada mavi lokum yemek

Rüyada mavi lokum yemek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada mavi lokum yemek gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz konusunda bazı endişelere sahip olabilirsiniz.

Rüyada mavi lokum yemek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada lokum şekeri yemek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada fıstıklı lokum yemek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada findikli lokum yemek anne baba duasının alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz lokum yemek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına yorulur.

Rüyada lokum çikolata yemek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada ballı lokum yemek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, düşmanlarını bile affedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çikolatalı lokum yemek rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments