Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kürk görmek

Rüyada siyah kürk görmek

Rüyada siyah kürk görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, fesada bulaşacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına alamet eder.

Rüyada siyah kürk gördüyseniz:

  • İnatçılıktan veya ısrarcı olmaktan kaçınabilirseniz ilişkilerinizin gelişip, besleneceği bir süreç olabilir.

Rüyada siyah kürk giymek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate alamet eder.

Rüyada siyah kürk görmek kişinin afiyette kalacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kürk giydiğini görmek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına inanılır.

Rüyada siyah kürk manto giymek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine yorulur.

Rüyada birinin kürk giydiğini görmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kürk ceket giymek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada tilki kürkü görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına alamet etmektedir.

Rüyada samur kürk görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çevresinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments