Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parça kumaş görmek

Rüyada parça kumaş görmek

Rüyada parça kumaş görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada parça kumaş gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlardan etkileniyorsunuz, yeterince değerlendirme yapamazsanız size zarar gelebilir.

Rüyada parça kumaş görmek başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, geniş geniş yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kumaş parçası görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye kumaş vermek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine yorulur.

Rüyada koltuk kumaşı görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kumaş kesmek aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kumaşlar görmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı kumaş görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına delalet eder.

Rüyada sarı renk kumaş görmek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments