Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah külotlu çorap görmek

Rüyada siyah külotlu çorap görmek

Rüyada siyah külotlu çorap görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, yollarını ayıracağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada siyah külotlu çorap gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeye odaklanmalısınız.

Rüyada siyah külotlu çorap almak bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına inanılır.

Rüyada siyah külotlu çorap görmek rızkının çeşitleneceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, kişinin kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada yırtık külotlu çorap görmek inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine işarettir.

Rüyada pembe külotlu çorap görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına alamet eder.

Rüyada külotlu çorap almak bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına rivayet eder.

Rüyada ince külotlu çorap görmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına delalettir.

Rüyada lacivert külotlu çorap görmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments