Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah külot almak

Rüyada siyah külot almak

Rüyada siyah külot almak haneye nifak gireceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, yüksek tahsil yapacağına, yenilenme yaşayacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada siyah külot almak gördüyseniz:

  • Herkes söylediklerinizi doğru anlamayabilir.

Rüyada siyah külot almak şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek hasta ise bakacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah külot giymek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına alamet eder.

Rüyada siyah dantelli külot görmek kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah külot görmek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, dinden çıkacağına, dertlerinin sona ereceğine delalettir.

Rüyada siyah külotlu çorap görmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada siyah külotlu çorap almak malının da eksilmeyeceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına delalet eder.

Rüyada külot kan görmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, kendi işini kuracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments