Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kıyafetli kadın görmek

Rüyada siyah kıyafetli kadın görmek

Rüyada siyah kıyafetli kadın görmek hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, fakirlik yaşayacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kıyafetli kadın gördüyseniz:

  • Nasihat veren büyükbaba edası yanlış anlaşılmalara neden olabilir.

Rüyada siyah kıyafetli kadın görmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kıyafetli adamlar görmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, kendisine ev alacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kıyafetli insan görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada siyah kıyafetli erkek görmek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına inanılır.

Rüyada siyah nişan kıyafeti giymek bolluk ve bereket göreceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada siyah gece kıyafeti giymek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kıyafet görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını siyah kıyafetle görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments