Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını siyah kıyafetle görmek

Rüyada arkadaşını siyah kıyafetle görmek

Rüyada arkadaşını siyah kıyafetle görmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını siyah kıyafetle gördüyseniz:

  • İstediğiniz ya da isteyebileceğiniz şey aslında mantıksız bile olsa onun için akla gelmedik çılgınlığı yapabilirsiniz.

Rüyada arkadaşını siyah kıyafetle görmek sorunların teker teker çözüleceğine, düşmanlarını alt edeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada siyah gece kıyafeti görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada siyah kıyafetli kadın görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kıyafetli erkek görmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, malvarlığının çok daha artacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya delalet eder.

Rüyada siyah kıyafetli insan görmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada siyah kıyafetli adamlar görmek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz kıyafet görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada siyah kıyafet görmek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, makbul olan mallar edineceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments