Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye saldırmak

Rüyada kediye saldırmak

Rüyada kediye saldırmak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, geçim kaygısı duymayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, saygısını toplayacağına yorulur.

Rüyada kediye saldırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kıskanabilir veya tehdit altında hissedebilirler.

Rüyada yavru kedinin saldırdığını görmek manevi olarak çok yıpranılacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına alamet eder.

Rüyada kara kedi saldırdığını görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine inanılır.

Rüyada kara kedinin saldırdığını görmek para pul sahibi olacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin kediye saldırdığını görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına inanılır.

Rüyada kedinin saldırdığını görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, yeni yerler göreceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kedinin saldırdığını görmek sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada kedilerin saldırdığını görmek hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kediye saldırmak bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments