Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedilerin saldırdığını görmek

Rüyada kedilerin saldırdığını görmek

Rüyada kedilerin saldırdığını görmek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada kedilerin saldırdığını gördüyseniz:

  • Sorumluluğu tek başınıza üstlenmek isteyebilirsiniz.

Rüyada yavru kedinin saldırdığını görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada kediye saldırmak yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, dertlerinin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedinin saldırdığını görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedilerin saldırdığını görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara kedinin saldırdığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına delalettir.

Rüyada kara kedi saldırdığını görmek aşının da çoğalacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin kediye saldırdığını görmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kedinin saldırdığını görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments