Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin saldırdığını görmek

Rüyada kedinin saldırdığını görmek

Rüyada kedinin saldırdığını görmek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, hafif ve iyi hissedeceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, yokluğun biteceğine işaret eder.

Rüyada kedinin saldırdığını gördüyseniz:

  • Bazı konuları fazla abartmanız veya fazla hafife almanız durumunda duygusal konular yükselebilir.

Rüyada kediye saldırmak ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına delalettir.

Rüyada kedilerin saldırdığını görmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara kedi saldırdığını görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, ticarette öne geçeceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara kedinin saldırdığını görmek canının sıkılacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru kedinin saldırdığını görmek mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına yorulur.

Rüyada kedinin saldırdığını görmek eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, dertlerin başlayacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada köpeğin kediye saldırdığını görmek verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kedinin saldırdığını görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments