Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kediden kaçmak

Rüyada siyah kediden kaçmak

Rüyada siyah kediden kaçmak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaaflarına kapılacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kediden kaçmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi tabanlı ilişkileriniz ön plana çıkabilir, hayatınızda önemli yeri olan kişilerle keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada siyah kediden kaçmak toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada kedi kaçmak maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kediden kaçmak kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada yavru kediden kaçmak gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kedilerden kaçmak atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada siyah domuzdan kaçmak bol nimete kavuşulacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah ayıdan kaçmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, sorunlarını bitireceğine delalet eder.

Rüyada siyah attan kaçmak maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments