Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kaplı kitap görmek

Rüyada siyah kaplı kitap görmek

Rüyada siyah kaplı kitap görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, rahat bir nefes alacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işarettir.

Rüyada siyah kaplı kitap gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle sosyalleşmeniz tecrübe kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada siyah kaplı kitap görmek ters giden durumların düzeleceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kaplı kitap görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine işaret eder.

Rüyada kitap kapatmak güzel ameller işleyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, onlarla arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kaplı kitap görmek bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kitap kabı görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, işinde profesyonel kimse olacağına işarettir.

Rüyada kara kaplı kitap görmek güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil kaplı kitap görmek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı kaplı kitap görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, geçim derdinin son bulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments