Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah defter görmek

Rüyada siyah defter görmek

Rüyada siyah defter görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah defter gördüyseniz:

  • Fiziksel aktiviteniz alışılmışın ötesinde olabilir.

Rüyada siyah kaplı defter görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine delalet eder.

Rüyada siyah defter görmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz defter yaprağı görmek mutlu olacağına ve güleceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına inanılır.

Rüyada kalem ve defter görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada kasa defteri görmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sarı yapraklı defter görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, işlerinde verimin artacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada süslü defter görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli defter görmek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Lütfiye SİRKA

Rüyamda siyah ve kenarları sarı simli şeritli bir defterin ve aynı renklerde bir kalemin bana verildiğini gördüm. Ama kimin verdiğini bilemiyorum.