Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere kaka yapmak

Rüyada bir yere kaka yapmak

Rüyada bir yere kaka yapmak düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, işin düzeltileceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, kazancının epey düşeceğine delalet eder.

Rüyada bir yere kaka yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler aniden sizin belli plan veya programlarınızın arkasında olduklarını söyleyebilirler.

Rüyada her yere kaka yapmak yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına işaret eder.

Rüyada bir yere kaka yapmak insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yerlere kaka yapmak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, kişinin başarılarının artacağına rivayet eder.

Rüyada yere kaka yapmak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada orta yere kaka yapmak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada toprağa kaka yapmak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına yorulur.

Rüyada kaka ve çiş yapmak sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine delalettir.

Rüyada kakasını altına yapmak üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments