Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kadın ayakkabısı görmek

Rüyada siyah kadın ayakkabısı görmek

Rüyada siyah kadın ayakkabısı görmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, kızgınlıkların geçeceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kadın ayakkabısı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle bir araya gelebilir, keyifli vakit geçirmenize yardım edecek ilerle uğraşabilirsiniz.

Rüyada siyah kadın ayakkabısı görmek bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah bayan ayakkabısı görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada siyah ayakkabı hediye almak herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına inanılır.

Rüyada siyah beyaz ayakkabı giymek böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı aramak yanlış işler yapacağına, evlatlarının hayrını göreceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine inanılır.

Rüyada siyah eski ayakkabı giymek çalışıyorsa terfi alacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına tabir olunur.

Rüyada erkek siyah ayakkabı görmek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments