Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ayakkabı hediye almak

Rüyada siyah ayakkabı hediye almak

Rüyada siyah ayakkabı hediye almak borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, yönetici olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada siyah ayakkabı hediye almak gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlar hedeflerinize ulaşmanızı engelliyor.

Rüyada siyah ayakkabı hediye almak rahatlık ve ferahlık bulacağına, bir işe soyunacağına, başarıya giden yolların açık olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah ayakkabı hediye etmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, şansının ve bahtının açılacağına delalettir.

Rüyada ayakkabı hediyesi almak borcunu ödeyeceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, aydınlanacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabı hediye almak koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada topuklu ayakkabı hediye etmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada ayakkabı hediye ettiğini görmek yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinden hediye ayakkabı almak kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine delalettir.

Rüyada ayakkabı hediye vermek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments