Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah bayan ayakkabısı görmek

Rüyada siyah bayan ayakkabısı görmek

Rüyada siyah bayan ayakkabısı görmek istediği makama geleceğine, iyiliğe ve güzelliğe, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, geleceğinin parlak olacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada siyah bayan ayakkabısı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmler var, yeni aşklar söz konusu olabilir veya sizin için özel bir kişiyle özel zamanlar paylaşabilirsiniz.

Rüyada siyah bayan ayakkabısı görmek onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada bayan ayakkabısı almak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, anlaşmazlıkların biteceğine alamet eder.

Rüyada bayan ayakkabıları görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, elinin darlık içinde kalacağına, gelişmelerin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni bayan ayakkabısı görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayan ayakkabısı görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı bayan ayakkabısı görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine işaret eder.

Rüyada siyah bayan çantası görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah çarşaflı bayan görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments