Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri zeytin görmek

Rüyada iri zeytin görmek

Rüyada iri zeytin görmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, mekân değiştireceğine, kendisine kızacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada iri zeytin gördüyseniz:

  • En ufak bir açık verdiğiniz taktirde bunu kullanmak için bazı kimseler tetikte bekliyorlar.

Rüyada iri zeytin yemek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına inanılır.

Rüyada siyah iri zeytin görmek sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada iri siyah zeytin yemek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine yorulur.

Rüyada iri zeytin görmek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iri yeşil zeytin görmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iri iri zeytin görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada iri siyah zeytin görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına işaret eder.

Rüyada iri armut yemek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments