Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri siyah zeytin görmek

Rüyada iri siyah zeytin görmek

Rüyada iri siyah zeytin görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine, işlerin daha kötüleşeceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, kötü halinden eser kalmayacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada iri siyah zeytin gördüyseniz:

  • Duygusal konulara dayalı değişikliklerden uzak durun.

Rüyada siyah iri zeytin görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine inanılır.

Rüyada iri siyah zeytin görmek başarıya giden yolların açık olacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, kem gözlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada iri siyah zeytin yemek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada iri yeşil zeytin görmek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine tabir olunur.

Rüyada iri iri zeytin görmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Rüyada iri zeytin yemek büyük sıkıntılar yaşanacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına yorulur.

Rüyada iri zeytin görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada iri siyah göz görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments