Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri iri zeytin görmek

Rüyada iri iri zeytin görmek

Rüyada iri iri zeytin görmek ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada iri iri zeytin gördüyseniz:

  • Kuma çizgi çizmekte ısrar etmenin veya başka kişileri zorlamanın faydası olmayabilir.

Rüyada iri iri zeytin görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada iri zeytin yemek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada iri yeşil zeytin görmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalet eder.

Rüyada iri siyah zeytin görmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, zarara uğrayacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine rivayet eder.

Rüyada iri siyah zeytin yemek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, zor durumların sona ereceğine, borç batağına düşeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah iri zeytin görmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine alamet eder.

Rüyada iri zeytin görmek yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada iri bit görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments