Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah incir topladığını görmek

Rüyada siyah incir topladığını görmek

Rüyada siyah incir topladığını görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına inanılır.

Rüyada siyah incir topladığını gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızın onay vermediği kişilerle maddi, romantik, sanal veya ticari ilişki ya da iş birlikleri içerisine girebilirsiniz.

Rüyada siyah incir topladığını görmek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan siyah incir toplamak anne baba hayır dualarının alınacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına yorulmaktadır.

Rüyada incir yaprağı toplamak kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine işarettir.

Rüyada incir üzüm toplamak elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine işaret eder.

Rüyada ağaçta incir toplamak çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına inanılır.

Rüyada incir toplamak huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaş incir toplamak karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Rüyada üzüm ve incir toplamak herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, müjdeli bir haber alacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments