Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir toplamak

Rüyada incir toplamak

Rüyada incir toplamak elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına işarettir.

Rüyada incir toplamak gördüyseniz:

  • Ufak girişimler harikalar yaratabilir.

Rüyada incir toplamak ve yemek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah incir topladığını görmek önemli sorumluluklar alacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, ticaret ehli kimse olacağına inanılır.

Rüyada taze incir toplamak sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada olmuş incir toplamak mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına inanılır.

Rüyada incir ağacından incir topladığını görmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dikenli incir toplamak ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada incir yemek ve toplamak rahata kavuşmaya, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada incir ve erik toplamak musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments