Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah hortum görmek

Rüyada siyah hortum görmek

Rüyada siyah hortum görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah hortum gördüyseniz:

  • Sevgilinizin yeni fiziksel görüntüsü karşısında çok şaşıracaksınız.

Rüyada siyah su hortumu görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah rüzgar hortumu görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada siyah hortum görmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada hortumla kapı yıkamak kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada hortum felaketi görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla hortum görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hortumla su içmek çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına işarettir.

Rüyada tuvaleti hortumla yıkamak şansın ve istikbalin açık olduğuna, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments