Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvaleti hortumla yıkamak

Rüyada tuvaleti hortumla yıkamak

Rüyada tuvaleti hortumla yıkamak kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Rüyada tuvaleti hortumla yıkamak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili bir kadına karşı dikkatli olmanız gerekmektedir.

Rüyada tuvaleti hortumla yıkamak yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla tuvalet yıkamak fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, yeni şeyler keşfedeceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada hortumla beton yıkamak atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, sayılacağına ve sevileceğine, işinin gücünün hep rast gideceğine alamet eder.

Rüyada hortumla evi yıkamak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, ağız tadının yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada hortumla camları yıkamak günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, şansın çalışmaya başlayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hortumla birini yıkamak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, başarılarının çoğalacağına yorulur.

Rüyada evini hortumla yıkamak üzgün ve karamsar olacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada hortumla yer yıkamak kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments