Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah gömlek görmek

Rüyada siyah gömlek görmek

Rüyada siyah gömlek görmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, geçim derdi yaşayacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah gömlek gördüyseniz:

  • Sizi memnun edecek şeyleri gerçekleştirebilmek için türlü sayıdaki seçeneğinizi gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada siyah gömlek ütülemek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, rızkının da genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini siyah gömlekle görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine delalet eder.

Rüyada siyah gömlek görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah gömlek almak girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah gömlek giymek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada siyah gömlek ve pantolon giymek bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, mal mülk edineceğine yorulur.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada siyah gömlek giydiğini görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments