Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ceket giydiğini görmek

Rüyada siyah ceket giydiğini görmek

Rüyada siyah ceket giydiğini görmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, kötü bir habere veya tehlikeye, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada siyah ceket giydiğini gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptığı ya da düşündüğü şeyleri değiştirmeye çalışmak zamanınızı alabilir.

Rüyada siyah ceket giydiğini görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah ceket giymek yeni bir hayata adım atılacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine delalettir.

Rüyada siyah deri ceket giydiğini görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah etek ceket giymek zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada siyah deri ceket giymek eşlerin muhabbetinin artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada siyah beyaz ceket görmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kadife ceket görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada siyah uzun ceket görmek rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, düşmanlarla beraber oturmaya, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments