Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah erkek çorabı görmek

Rüyada siyah erkek çorabı görmek

Rüyada siyah erkek çorabı görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine delalet eder.

Rüyada siyah erkek çorabı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda kıpırdanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada siyah erkek çorabı görmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, bereketin geleceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına tabir olunur.

Rüyada siyah çorap çıkartmak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına işarettir.

Rüyada siyah yırtık çorap giymek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, çok hayırlı adımların atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah külotlu çorap görmek dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah çorap örmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, anne ve baba duası alınacağına delalet eder.

Rüyada gelinliğin altına siyah çorap giymek moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah ten çorap giymek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments