Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah eldiven görmek

Rüyada siyah eldiven görmek

Rüyada siyah eldiven görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sorunlarının birken beş olacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya rivayet etmektedir.

Rüyada siyah eldiven gördüyseniz:

  • Sizin için işleri güçleştiren değil, kolaylaştıran aktivitelerle vakit geçirmenizde fayda var.

Rüyada siyah eldiven giydiğini görmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah eldiven giymek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah deri eldiven görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine delalet eder.

Rüyada siyah eldiven görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına delalet eder.

Rüyada siyah deri eldiven giymek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah eldiven takmak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada deri eldiven takmak küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı eldiven takmak kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments