Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynanın içinden geçmek

Rüyada aynanın içinden geçmek

Rüyada aynanın içinden geçmek ferah bir eve geçileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynanın içinden geçmek gördüyseniz:

  • Hemen öyle mahkemelik olma durumlarını da düşünmeyin.

Rüyada aynanın içinden geçmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada aynadan geçmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde ayna görmek hem yıpranacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, kötü düşmana delalettir.

Rüyada evin içinde ayna görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada mezarlığın içinden geçmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada yılanların içinden geçmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına alamet eder.

Rüyada boru içinden geçmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine alamet eder.

Rüyada mezar içinden geçmek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments