Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde ayna görmek

Rüyada suyun içinde ayna görmek

Rüyada suyun içinde ayna görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada suyun içinde ayna gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu belli bir çizgide tutmanız gerekiyor.

Rüyada suyun içinde ayna görmek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına delalet eder.

Rüyada aynanın içinden geçmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde ayna görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada su içinde yılan görmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, gidilecek yönün belirleneceğine, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada suyun içinde yorgan görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine delalettir.

Rüyada suyun içinde yatak görmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar içinde su görmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada suyun içinde cenaze görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments