Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynadan geçmek

Rüyada aynadan geçmek

Rüyada aynadan geçmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, darlığa düşmeyeceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hasta olanın da iyileşeceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada aynadan geçmek gördüyseniz:

  • Gözünüzü kulağınızı açmalısınız.

Rüyada aynanın içinden geçmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada aynadan geçmek elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, huzursuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayna silmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine işaret eder.

Rüyada ayna bakmak para sıkıntısına düşmeyeceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine inanılır.

Rüyada aynanın düştüğünü görmek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada araba aynası görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada birinden ayna almak parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına işarettir.

Rüyada ayna düşürmek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments