Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah deve görmek

Rüyada siyah deve görmek

Rüyada siyah deve görmek bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah deve gördüyseniz:

  • Jest veya yardım talebiniz olan kişiler için gereğinden fazla harcama yapabilirsiniz.

Rüyada siyah deve kuşu görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada siyah deve görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine tabir olunur.

Rüyada deveci armudu görmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine delalet eder.

Rüyada deve üstünde olmak borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok deve görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, yüzünü güldüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada devenin işediğini görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada devenin üstünde olmak her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına alamet eder.

Rüyada deveyi koşarken görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, rahat nedir öğreneceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments