Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok deve görmek

Rüyada çok deve görmek

Rüyada çok deve görmek dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok deve gördüyseniz:

  • Finansal durumunuzu da gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada yavru deve sevmek bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına işarettir.

Rüyada erkek deve görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına inanılır.

Rüyada deve tarafından ısırılmak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada yüzen deve görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, zinde kalacağına inanılır.

Rüyada deveyle konuştuğunu görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine işaret eder.

Rüyada güzel deve görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz deve yavrusu görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada deve dışkısı görmek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, hastalıkların kalmayacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments