Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deve üstünde olmak

Rüyada deve üstünde olmak

Rüyada deve üstünde olmak omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada deve üstünde olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yapılacak değişiklikler iş hayatınızı cesaretlendirebilir.

Rüyada deve üstünde gezmek zor bir durumda kalacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine yorulur.

Rüyada devenin üstünde görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, hayata küseceğine alamet eder.

Rüyada devenin üstünde insan görmek ona şifa olmayacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına rivayet eder.

Rüyada deve üstünde olmak karısının çok mutlu olacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine yorulur.

Rüyada deve üstünde birini görmek kafasının sakinleşeceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada devenin üstünde gelin görmek düzenin bozulacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada devenin üstünde yük görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına işarettir.

Rüyada devenin üstünde olmak yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments