Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deveyi koşarken görmek

Rüyada deveyi koşarken görmek

Rüyada deveyi koşarken görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, ufkunun açılacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine alamet eder.

Rüyada deveyi koşarken gördüyseniz:

  • Süregelen bir beraberliğiniz varsa eş veya sevgilinizin ilgisiz veya kaba tutumları sizi fazlasıyla kırabilir.

Rüyada deveyi koşarken görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, işlerin rast gideceğine, amaçlarına ulaşacağına inanılır.

Rüyada koşan deve görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada koşan adam görmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada koşarak namaz kılmak sağlığının bozulacağına, süzüleceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada koşan eşek görmek yıkılacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada koşan geyik görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına tabir olunur.

Rüyada hızlı koşan köpek görmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada koşarken durmak atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, evliyseniz eşle iyi geçime yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments