Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çiş görmek

Rüyada siyah çiş görmek

Rüyada siyah çiş görmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, hile ile mal elde etmeye, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına delalet eder.

Rüyada siyah çiş gördüyseniz:

  • Size yararlı tavsiyelerde bulunabilecek kişilerle bir araya gelebilir veya sadık çalışnlar edinebilirsiniz.

Rüyada siyah çiş yaptığını görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah çiş görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, güzel huylarının değişeceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah çiş yapmak özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına işarettir.

Rüyada kapının önüne çiş yapmak yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, zaferler kazanacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına delalet eder.

Rüyada bir kadının çiş yaptığını görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine işaret eder.

Rüyada üstüne çiş yapmak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada ayakta çişini yapmak hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çişini yapan bebek görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments