Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erimiş çikolata görmek

Rüyada erimiş çikolata görmek

Rüyada erimiş çikolata görmek keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına yorulur.

Rüyada erimiş çikolata gördüyseniz:

  • Bir davranışınızla karşı cinsten birisinin aşırı alınmasına sebep olabilirsiniz.

Rüyada erimiş çikolata görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, çok sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada erimiş çikolata yemek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzların erimesini görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine yorulur.

Rüyada erimiş mum görmek yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, iyi geçiminin devam edeceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karın erimesini görmek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada erimiş dondurma yemek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına yorulur.

Rüyada erimiş plastik görmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına yorulur.

Rüyada erimiş altın görmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments