Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah deri ceket görmek

Rüyada siyah deri ceket görmek

Rüyada siyah deri ceket görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, kafasının rahat edeceğine, şaşkın olacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah deri ceket gördüyseniz:

  • Bir kezz daha gözden geçirebilirseniz kendinize olan güveninizi geri kazanabilirsiniz.

Rüyada siyah deri ceket almak yaşam sevincinin geri geleceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah deri ceket giymek sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah deri ceket giydiğini görmek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah deri ceket görmek çok büyük bir rahata ereceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada kahverengi deri ceket görmek zor bir durumda kalacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı deri ceket giymek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada deri ceket hediye almak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi deri ceket görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, arzularına kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments