Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah beyaz ceket görmek

Rüyada siyah beyaz ceket görmek

Rüyada siyah beyaz ceket görmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, adeta havalara uçacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına işaret eder.

Rüyada siyah beyaz ceket gördüyseniz:

  • Doğru etki yaratmanız durumunda fırsatlar ard arda ortaya çıkabilir.

Rüyada siyah beyaz ceket görmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine yorulur.

Rüyada siyah deri ceket giymek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah ceket çıkarmak iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah ceket giydiğini görmek kafasını toparlayamayacağına, kafasının karışacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah deri ceket giydiğini görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına alamet eder.

Rüyada siyah etek ceket giymek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, dini inançların güçleneceğine işarettir.

Rüyada siyah kadife ceket görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah ceket giyen birini görmek sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments