Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah buz görmek

Rüyada siyah buz görmek

Rüyada siyah buz görmek zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, çok mutlu olunacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah buz gördüyseniz:

  • Size dürüst davranmayan ya da kötü niyetli kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada siyah buz görmek yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına delalettir.

Rüyada buzdan cami görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada buzlu havuzda yüzmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine delalettir.

Rüyada buzda düşmek rahat bir hayata sahip olmaya, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Rüyada buzun içinde balık görmek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine yorulur.

Rüyada erimiş buz görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalet eder.

Rüyada buz tutmuş denizi görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada buzlu yolda yürüdüğünü görmek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments