Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzda düşmek

Rüyada buzda düşmek

Rüyada buzda düşmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzda düşmek gördüyseniz:

  • Problemleri düşünmenin tek başına çözüm getirmeyeceğini bilmelisiniz.

Rüyada buzdan kayıp düşmek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzlu suya düşmek onlarla dayanışma içinde olacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına işaret eder.

Rüyada buzlu denize düşmek işinde terfi alacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada buza düşmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada buzda düşmek önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, arabasını ve toprağının olacağına delalettir.

Rüyada buzda kayıp düşmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada buza basıp düşmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada buz tutmuş göle düşmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments