Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yağmur bulutu görmek

Rüyada siyah yağmur bulutu görmek

Rüyada siyah yağmur bulutu görmek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah yağmur bulutu gördüyseniz:

  • Planlarınızı gerçekleştirmek için oldukça aceleci davranabilirsiniz.

Rüyada siyah yağmur bulutu görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, büyük rahatlık yaşanacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine yorulur.

Rüyada yağmur bulutu görmek çarelere kavuşacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde yağmur bulutu görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yüklü bulut görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulut ve yağmur görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına inanılır.

Rüyada kara bulut ve yağmur görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah bulut görmek rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, atılan adımların zarar getireceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde siyah bulut görmek yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments